Tradisjonen tro, siste NM på Våler har Basic sin NM finale. Vinner takes it all !🏁🏁

Som vanlig har alle bestemt seg for å vinne NM Gull. Emile Snoen mener det er hennes tur og har installert Flåklypa radar som slår ut om Wasmuth nærmer seg. Wasmuth, Formula Basic sin egen oppfinner (noen mener han var med på å finne opp hjulet? Usikker om dette stemmer, men at han var i nærheten når det skjedde kan vi tru 😊) Wasmuth tenker at gullet kan bli hans i år også.

Martin Gasolini Memo har satt på nye klistremerker og er klar på at han vinner lett. Sigbjørn Schnellfahrer Mæhlum har klart å snurre på alle baner i år og er ferdig snurret på Våler og er klar på at han tar gullet hjem. Ronny Fandangio Tøvik håper på regn slik at han får bruk for skips kunnskapene sine.

Raulands store sønn, RPC`s egen Johnny Jurtappen Bitustøyl tenker at han kan vinne om alle kjører ut. Filip McQuick har satt på ekstra Duct Tape og er sikker på at han har store muligheter med bil med tidligere gullmedaljer.

Mathias Teigen har vunnet alt i år og har bevist at alle forsøk på å slå han preller av som vannet på gåsa og er klar på at han tar gullet i år. Vi har også fått telefon fra ordfører i Bygda Notodden og de stiller med Ben Redic Fy Vaa, den ikke helt ukjente oljebaronen med hele 3 sønner til start. Usikker om de har bestemt seg rundt kjøkkenbordet, men både Halvor, Andreas og Olav er sikre på gull.

Bobby Gawne-Sheridan, Basic klassen sin egen Jenson Button vil forsvare Commonwealth og sikter på medalje. Birk August Larsen har dessverre arvet sin fars totale mangel på selvinnsikt og alt for høye selvtillit og ser ikke noen problem med og ta gull. Svein Vidar Aannestad har tidligere kjørt historisk racing med Alfa og tar med seg bilen til sitt barnebarn for og lufte seg litt. Han har lang erfaring på bane helt tilbake til 70 tallet så kan fort overraske.

RPC Motorsport sammen med NBF lager egen premiering for utøvere over 30 år og det blir sikkert tøft bare bli topp 3 der!

2023 vil helt klart bli NM finale som vi kommer til og huske.

Vi Gleder Oss

Redaktør

Frimand Pløsen

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram