Team Psynchro regerar i Formula Basic...

Efter en lång väntan kom så äntligen säsongen 2020 igång med race på Rudskogen sista helgen i juni. Förseningen berodde på Coronautbrottet tidigare i år.

I fjol var Team Psynchro med förarna Daniel Kroken och Ketil Thomassen det dominerande teamet i Formula Basic och inledningen av årets säsong var inget undantag. Thomassen tog pole före Kroken och veteranen Dag Wasmuth.

Kroken var den starkaste i racet, men det var inte mer än jämnt, för Thomassen var endast 0.2 sekunder bakom över mållinjen. Wasmuth visade ungdomarna att gammal är äldst när han tog hand om tredjeplatsen!

Kroken tog segern före Thomassen även i andra racet, men nu var marginalen lite större. Roger Iversen tog hand om tredjeplatsen.

Nästa tävling skulle ha varit Raceweek på Kinnekulle i Sverige, men på grund av Coronan är gränsen fortfarande stängd för sådana aktiviteter... Nästa tävling blir i stället Asfalt Classic på Rudskogen i mitten av augusti.

Starten på Rudskogen.
Pallen efter första racet.
Pallen efter andra racet.

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram