Det var trångt i första kurvan på Rudskogen

Rolf Adrian Engen lyckades vinna det mycket blöta första racet under Rudskogen Classic, men han fick kämpa hårt och som vanligt var det många ledarbyten under loppet. Marius Winås kom tvåa och Kjetil Kristiansen kom trea. - Det var helt utrolig at vi endte øverst på pallen. Det hadde jeg ikke sett for meg. Vi har ikke kjørt mye på regn med denne bilen, men jeg fant farten ganske tidlig. Men det var utrolig spennende fra start til mål ettersom det ikke bare var litt regn, sier en meget godt fornøyd Engen.

Rolf Adrian Engen vann första racet på Rudskogen

Daniel Kroken kom till Rudskogen som ledare av mästerskapet. Han fick se sig slagen i det första racet, men fick revansch när han vann det andra racet före Winås och Ketil Thomassen. - Det var så vanvittig tett og god fighting helt inn i andre finalen. Jeg var sikker på at det ikke skulle holde til pallplass etter å ha falt litt ned i tetfighten under løpet. Men så kom den ene muligheten etter den andre og jammen meg så klarte jeg tilslutt å skvise meg forbi Winås som ledet, sier Kroken, som dermed fikk med seg 50 NC-poeng fra helgen.

Daniel Kroken vann det andra racet

Nästa tävling körs på Vålerbanen och då skall NM-guldet avgöras genom ett enda race, men för ovanlighetens skull är inte säsongen slut för det. Finalen kommer att köras i Karlskoga sista helgen i september.

Bengt-Åce Gustavsson - www.racefoto.se

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram