Nu stundar årets största tävling för Formula Basic. Det är SSK som arrangerar sin stora och populära sommartävling Raceweek på Kinnekulle Ring. Traditionsenligt körs den alltid sista helgen i juli, som i år övergår i augusti.

Veckan inleds med licenskurser på onsdag, fria träningar torsdag och fredag. Kval på fredag + race på lördag och söndag. Detta är en fest för hela familjen med både tipspromenad och grillparty med sång och dans. Ca 200 förare väntas deltaga i fyra norska klasser och ännu fler svenska. För Formula Basic är detta det största evenemanget som man deltager i och för två år sedan kunde vi se 28 st Formula Basic i just den här tävlingen. I mästerskapet inför den här tävlingen leder Olav Opås före Elling Sebastian Aarvik. Dessa två har varit i en klass för sig i år, men några nykomlingar närmar sig allt mer för varje tävling som körs så vi kan förvänta oss spännande race på Kinnekulle!

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram