Tommy Östgaard skall köra Formula Renault på Silverstone i England den 6:e oktober för SWB Motorsport. Racet körs samtidigt med bl a BTCC så det kommer att vara mycket publik och bra mediatäckning där.

Efter en framgångsrik säsong i Formula Basic 2011 är det dags att rikta blickarna mot en internationell satsning och prova på ännu tuffare motstånd. Tommy har provkört Formel Renault två gånger tidigare så han vet vad som väntar. - Det är en härlig bil som är riktigt kul att köra, säger Tommy, som knappt orkar vänta tills det blir dags. - Jag kommer att ha ett bra team omkring mig som är verkliga experter på den här biltypen, vilket gör att jag får väldigt bra förutsättningar att lyckas bra.

Först skall han dock slutföra årets säsong i Formula Basic, som han leder i nuläget. Nästa race körs på Rudskogen redan kommande helg.

- Jag vill tacka Neil Riddiford på iZone Performance och Marcello som gjort detta möjligt. Detta är en mycket bra möjlighet för mig och jag vill ta vara på den på bästa sätt. Framför allt får jag nyttig erfarenhet inför säsongen 2013, säger Tommy.

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram