Formulabasic.com har fått en full overhaling før 2010-sesongen!

Formula Basic har på få år vokst til å bli Skandinavias største formelbilsklasse. Dette vil vi nå forsøke å gjenspeile på vår nye webside. Den gamle siden ble forkastet og blanke ark og fargestifter ble plukket frem. Vi har ryddet opp i innholdet og forsøkt å lage en brukervennlig og oversiktlig side med en moderne og pen layout. På forsiden har vi fokusert på å vise frem det vi tror er mest interessant for våre brukere, nemlig når det er løp, siste nytt og bilder fra løp som har vært.

Vi har også gått bort fra løsningen med å ha siden på flere språk under nasjonale domener. Nå peker alle domenene til formulabasic.com.  Det å vedlikeholde en webside på tre forskjellige språk er svært tidkrevende. Derfor har vi valgt å sette opp siden med engelske knapper og overskrifter, men ikke bundet oss til noe språk på artikler. Noen artikler vil bli postet på norsk, noen på svensk og noen på engelsk, avhengig av hva slags type artikkel det er og hvem den er relevant for.

En annen nyhet er bildegalleriet. Racefoto er til stede på alle løpene og tar masse bilder. Alle bildene fra 2009-sesongen er nå lagt ut i vårt bildegalleri.

Flere endringer:
- RSS-feed
- Link til Facebook-gruppe
- Førerpresentasjoner
- Bedre synlighet i søkemotorer

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram