Lørdag 9.mai braker hele norgeseliten i Racing sammen i årets første NM-runde. Arrangementet på Vålerbanen har fått et helt nytt innhold og er nå tilrettelagt for hele familien.

En motorsport opplevelse utenom det vanlige
Racing er en underholdende opplevelse med motorbrøl, råsterke biler i kamp, overtente sjåfører som satser det bilen tåler og noen ganger litt til.
KNA Solør Motorsport byr på en spennende NM-runde i racing med alle de beste klassene.

Endelig en fartsfylt dag som er tilrettelagt for å ta med barna
Nå er det også tilrettelagt for at du kan ta med barna på Racing uten at de skal kjede seg et sekund. I tillegg til nye aktiviteter for de voksne er dette arrangementet spesielt tilrettelagt for barn slik at en kan lage en familieopplevelse ut av denne dagen. En autofil voksen kan få med seg NM i Racing mens barna koser seg med alle slags aktiviteter som er tilrettelagt for ulike alderstrinn. PS! Barn/ungdom opptil 15 år slipper gratis inn denne dagen. Voksne kr. 100,-

Nå kan du slappe av og se alt fra vårt tribuneanlegg mens barna er i full aktivitet. Det er også åpen restaurant, parkering og åpent depot for de interesserte.

AKTIVITETER FOR BARN OG VOKSNE 9.MAI

Kjøresimulator
Nå kan du knuse proffene på Proleks råtøffe kjøresimulatorer, opp til 8 samtidige sjåfører. Se http://prolek.no/ for mer informasjon. På Vålerbanen kan du denne helgen kjøre Vålerbanen på Prolek sitt utstyr. Slå en proff, de som ikke er på banen står klar til å bli utfordret av deg.

Familiefilm for barn i alle aldre
Helde dagen vil det være visning barnefilmer i storteltet.
Naturligvis vises pedagogiske filmer som Flåklypa, Cars og lignende.

Aktiviteter for de minste barna, fra 2 til 8 år
Alle små barn er velkomne hos våre barnepassere. De minste barna kan leke med Lego, male, tegne og bli med på passende aktiviteter sammen med gode barnepassere.
Pris hel dag kr 200,-
Halv dag kr 100,-
Aktiviteter for barn mellom 6 og 15 år.
Kl. 10.00, 12.00 og 14.00 arrangeres det Villmarkssafari for alle mellom 6 og 15 år.
Gruppene deles opp i to aldersgrupper. En fra 6-10 år og en fra 10-15 år.
Turen varer i ca. 2 timer og inkluderer mat og drikke.
Vi tar med barna på en opplevelsestur i området rundt Vålerbanen. Lek og aktiviteter som er tilpasset aldersgruppen, sammen med et villmarksmåltid langt inne i jungelen er noen av opplevelsene.
Pris pr. deltaker kr. kr 100,-

GoCart
GoCart-banen venter på alle over 13 år. Utfordre venner eller barn i et ekte Grand Prix løp med seiers-sermoni.
Det settes også opp flere Grand Prix løp på GoCart banen denne dagen.
8 deltakere vil kjempe om VÅLERBANEN GRAND PRIX pokalen i et heseblesende løp.
Nå kan du utfordre jyplingen til et endelig oppgjør om hvem som kan kjøre bil i familien; eller ta med deg en gjeng storkjefta kompiser og sette dem på plass i et eget GRAND PRIX.
Det vil også være frikjøring og anledning til å trene på egne ferdigheter.

BAKGRUNN:
En egen arbeidsgruppe står bak initiativet for å skape en mer innholdsrik opplevelse i Racing NM.
Ambisjonen er å utvide NM-rundene med mer familievennlig innhold og legge til rette for at familien kan få en super opplevelse et par ganger i året. Dette er en langsiktig plan hvor mange gode krefter arbeider sammen.

”Vi ønsker oss liv og røre på våre arrangement, og da må vi brette opp armene og lage aktiviteter for hele familien. Vi engasjerer gode lokale krefter som blir med for å utvide publikumstilbudet fremover. Vi starter forsiktig, og har klare ambisjoner på litt lengre sikt. Å reise på en Racingdag et par ganger i året er sunt for kropp og sjel, det er som SPA for AUTOFILE” –uttaler Trygve Schjerpen. Trygve er arrangør av årets første NM runde i Racing på Vålerbanen.

”Nå kan vi endelig får drive litt skikkelig barneoppdragelse og gi våre unge, lovende direkte innsprøytning uten for mye skoleriktig pedagogikk. Jeg syns det er morsomt å få være med på å utvikle motorsporten videre og gleder meg til å se hva vi får til. Vi blir ikke verdensmestre første gangen, men blir vi litt bedre hver gang kommer dette til å bli en storfest om noen år.” – forteller en glad Shortcar-entusiast Gaute Øren.

”Det er jo klart at mange karer vil ta turen til Vålerbanen 9.mai, nå kan pappa se på racing, mens barna koser seg med ulike aktiviteter under kvalifisert oppsyn” – sier Bård Bergsjø som er Primus Motor for Formula Basic, en av klassene som deltar på Vålerbanen.

Kontaktinformasjon:
Trygve Schjerpen, Vålerbanen, trygve@vaalerbanen.no, mobil 99232738
Gaute Øren, Norsk Shortcar Klubb, gaute@parium.no, mobil 91876555

Website by Bloms IT
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram