Runde 4 - Rudskogen Motorsenter 13 og 14 august

Med strålende sol og 27 grader i skyggen, var det duket for Runde 4 som kjørtes på Rudskogen.

Etter kvalifiseringen hadde Daniel Kroken pole position, med 1min 36sek blank som beste rundetid, Ketil Thomassen på andreplass og Emilie Snoen på tredje.

Etter et par runder var det veldig tett og spennende mellom Wasmuth, Snoen og begge Vaa-gutta. Kroken virket som hadde stålkontroll i varmen og ledet hele løpet med Thomassen 1-2 sekunder bak seg.

Andre løp startet med en god fight mellom Snoen og Thomassen, men Thomassen tok tilslutt ledelsen over Emilie Snoen. Emilie kjempet bra og hadde en tøff fight med Andreas og Olav Vaa resten av løpet. Daniel Kroken ledet også dette løpet og vant begge løpene denne helgen.